Ensimmäistä kertaa maailmassa: ammattikäyttöön tarkoitettua japanilaista kosmetiikkaa, joka sisältää ionisoitua pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja ionisoitua pienimolekyylistä platinaa.

www.forlled.fi

UUTTA!  iS Clinical on uusi tutkitusti tehokas ihonhoitosarja, jota suosittelevat niin ihotautilääkärit, kosmetologit kuin julkisuuden henkilötkin. 
Tuotteet on kehitelty tehokkaiksi ja turvallisiksi ilman lisättyjä hajusteita. Kosmetiikan uusin sana; kasvutekijät, mahdollistavat sekä välittömät että pitkäkestoiset tulokset kaikille ihotyypeille.http://www.isclinical.fi/

Kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille.
Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita 1980-luvulla Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntyvää ihoa, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä. 

http://www.exuviance.fi/


Dermalogica-sarja on vuosien ajan ollut edelläkävijä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita, lanoliinia eikä mineraaliöljyjä. Tuotteet sopivat kaikille,erityisesti jos ihosi on herkkä, helposti reagoiva tai tukkeutunut ja epäpuhdas, suosittelen Dermalogica-ihonhoitotuotteita. Dermalogican löydät myös eläinsuojeluyhdistys Animalian sivuilta.


www.dermalogica.fi

Karl Ludwig Oy on tuonut vuodesta 2002 Suomeen Environ-ihonhoitosarjaa, jota myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta 66 maassa. Environ vietti 20-vuotisjuhlavuotta vuonna 2010.

Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan.

http://www.karl-ludwig.fi/

Tutustu luonnollisiin, kestäviin mineraalimeikkeihimme jotka ravitsevat sekä suojaavat ihoasi, tuovat esille oman ihosi parhaat puolet, raikkaan ja tasaisen ihon. Kokeile peitevoiteitamme, jotka eivät pelkästään peitä, vaan parantavat ihoasi tasapainottaen ja virkistäen. Mattatuotteemme poistavat kiiltoa ilman ikävää talkkimaisuutta. Jokainen tuotteemme ja sävymme on tarkkaan suunniteltu erityyppisiin tarpeisiin. Ihoterapiaa parhaimmillaan!

https://janeiredale.com/fi/fi.htm

RevitaLash® Advanced - Luonnollista kauneutta ripsillesi
RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoavan kauniilta ja voimakkailta, ilman liimaa ja irto-osia. Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote.http://www.revitalash.fi/