Brasilialainen karvanpoisto

Brasilialainen karvanpoisto KauniStella

Brasilialainen karvanpoisto
 

Mikä on brasilialainen vahaus eli brassi?

  • Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan. Halutessa karvoitusta voidaan jättää esim. pieni kaistale häpykummulle, ns. kiitorata.

Mitä brassi pitää sisällään?

  • Brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen, häpyhuulet sekä pakaravaon.

Minkäpituisella karvalla voi ja kannattaa tulla?

  • Tarpeellinen karvanpituus on 5mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa "luonnontilassa". Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän.

Miksi juuri sokerointi intiimialueelle?

  • Sokerointi on parhaimmillan pienillä ja herkillä ihoalueilla, joissa iho on ohutta (limakalvot, nivustaipeet) ja karva paksua ja jäykkää sekä juuritupet tiukassa. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisäänkasvaneita karvoja ja riski karvatupentulehduksiin vähenee.

Sattuuko se?

  • Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei -varsinkaan ensimmäisillä kerroilla- ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.

Kuinka nopesti karvat kasvavat takaisin?

  • Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 - 6 viikkoa.

Kauanko toimenpiteen tekeminen kestää?

  • Brasilialainen ihokarvojen sokerointiin varataan 45 minuttia